Predsednik tera Jovića iz Reala!

Autor:

Sport

10.06.2020

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Real Madrida Florentino Perez ljut je na Luku Jovića i želi da ga najuri iz kluba, prenosi ugledni španski list "Konfidensijal"

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Prvi čovek "kraljevskog kluba" pobesneo je zbog Jovićevog detinjastog i neodgovornog ponašanja, prenose Španci.

Jović se početkom nedelje ponovo našao na udaru kritika zbog toga što je tokom vikenda u dvorištu svoje kuće u Madridu organizovao roštilj i druženje sa prijateljima, uprkos težoj povredi desnog stopala i preporukama o socijalnom distanciranju zbog epidemije koronavirusa.

Perez je, prenosi španski list, od trenera Zinedina Zidana tražio da se odrekne Jovića.

- Prethodnih dana predsednik Perez je dolazio na stadion odlično raspoložen, najavljujući borbu za titulu u nastavku sezone. Ipak, od ponedeljka je veoma nervozan i neraspoložen, a sve zbog novih problema sa Jovićem. Mladi napadač opet je napravio neprijatnost klubu, a Perez više ne želi da trpi njegovo detinjastvo i neodgovorno ponašanje. Zbog toga je zatražio od stručnog štaba da ponovo razmotri treba li Joviću dati novu šansu sledeće sezone ili bi mu trebalo potražiti novi klub. Perez je naglasio da svaki igrač Reala ponašanjem mora da bude primer drugima, a Jović to očigledno ne ume da ispoštuje - javlja "Konfidensijal".

Srpski napadač na desnoj nozi nosi longetu do kolena, budući da je slomio kost u stopalu i za njega je sezona svakako završena. Osim toga što nije mirovao uprkos težoj povredi, Joviću španski mediji žestoko zameraju i zbog nepoštovanja obaveznih mera u cilju zaštite od koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap

Svim fudbalerima u Španiji je preporučeno da ne dolaze u kontakt sa ljudima koji nisu članovi njihovih porodica. Jović je, uprkos tome, organizovao druženje sa prijateljima, među kojima su bili i napadač Atletiko Madrida Ivan Šaponjić i vezista Hetafea Nemanja Maksimović. Očekuje se da svi oni budu kažnjeni.

Fotografije sa kućne žurke Jović je objavio na Instagramu, a isto je učinila i njegova devojka Sofija Milošević. Iako su ih ubrzo obrisali, španski mediji su sve snimili i odmah se ostrvili na napadača "kraljevskog kluba".

"Konfidensijal" se ponovo osvrnuo i na Jovićevu povredu, tvrdeći da priča o lomu kosti u stopalu i dalje predstavlja misteriju.

- Jović se iz Srbije vratio povređen. Do danas nije precizno utvrđeno kako je došlo do nesreće koja je uzrokovala prelom u desnom stopalu. Postoje sumnje da Jović sve vreme nešto prećutkuje i da nije rekao čitavu istinu u vezi s povredom - piše madridski list.

Izjava Milana Jovića, koji je rekao da je njegov sin posle povrede stopala "depresivan i pomalo uplašen", takođe je dočekana s podsmehom.

- Na fotografiji na kojoj se Luka drži za ruku sa devojkom Sofijom i pokazuje srednji prst, kao i na fotografijama sa kućne zabave, ne vidi se da je frustriran, a pogotovo ne da je uplašen - ocenili su u španskom listu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading