Vređao maminog dečka i pretio mu smrću: Nejmar optužen za homofobiju!

Autor:

Sport

10.06.2020

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nedelju dana se u kući Nejmarove majke Nadin (52) dogodila nesreća pa je Tijago (23), njen dečko završio u bolnici. Usledili su novi problemi jer ga je Nejmar nije tako dobro prihvatio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Idila u Nejmarovoj porodici nije dugo potrajala. Nakon što su se njegova majka Nadin (52) i njen dečko Tijago Ramos (23) pomirili, ubrzo je usledila drama iz koje je Tijago izašao sa posekotinama, a svedoci su rekli da su čuli viku i galamu.

To nije bilo sve. Kako piše Mundo Deportivo, igrač PSŽ-a optužen je za homofobiju.

Na videlo su izašli audio zapisi u kojima je Nejmar žestoko napao maminog dečka. Sa prijateljima je razgovarao o zbunjujućoj situaciji koja je završila povredom dečka njegove majke, a jedna od snažnijih LGBT organizacija u Brazilu podigla je optužnicu protiv Nejmara za homofobiju na osnovu izrečenog u spomenutom audio snimku. Kako kažu, ne samo da je Nejmar vređao Tijaga već mu je i pretio smrću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sem risadinha ?

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on Apr 14, 2020 at 6:08pm PDT

 

- Kad su rekli da je dečko njegove mame biseksualac, sa prijateljima je razmatrao mogućnost napada na gej osobu. U to je bilo uključeno i guranje drške metle u anus majčinog dečka - stoji u zapisu.

Takođe, zatražili su od policije zaštitu svedoka zbog straha od pretnji kao i straha za život Tijaga Ramosa. Nejmarovi advokati još se nisu izjasnili o ovom događaju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inexplicável ❤️

A post shared by Tiago Ramos (@tiagoramoss) on Apr 11, 2020 at 3:51pm PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading