Poznat sastav: CRNO-BELI SA JEDNIM ŠPICEM NA SKENDERBEG!

Sport

19.10.2017

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će večeras protiv Skenderbega izaći na teren u sastavu koji obećava ofanzivan pristup. Po prvi put će se na terenu zajedno naći najskuplje i najveće pojačanje Partizana ovog leta.

RepublikaFoto: Starsport
Crno-beli otišli u Albaniju po tri boda

Miroslav Đukić je, pored toga što neguje ofanzivan pristup, poznat i po čestim rokadama igrača. Gotovo da niko ne može da se seti dve uzastopne utakmice u kojima je izveo identičan sastav na teren, a od ovoga nije odstupao ni tokom pripreme meča protiv Skenderbega u Ligi Evrope.

Ono što je jedino pravilo jeste da na golu stoji, ove sezone neprikosnoveni, Vladimir Stojković. Ali ispred njega štoperski tandem neće činiti Ostojić i Miletić, već će prvi pomenuti ostati na klupi usled nešto češćih kikseva u poslednje vreme. Mesto u zadnjoj liniji tima pored Nemanje R. Miletića, zauzeće Milan Mitrović, ali i Vulićević i Nemanja G. Miletić kao dva beka.

Na sredini će "grobari" konačno u paru videti Sejdubu Sumu i Zorana Tošića. Njih dvojica će biti zaduženi za kreaciju i maštu na sredini terena, a pripomagaće im Marko Janković. Crnogorski reprezentativac imaće vrlo odgovoran zadatak, pošto će dejstvovati između sredine terena i samog napada i biće glavna spona isturenog Tavambe sa srednjim redom.

Leandre Tavamba će biti jedini klasičan špic u ekipi, što znači da će dvojica zadnjih vezista istrčati na teren stadiona u Elbasanu. Pored nezamenjivog Evertona, nalaziće se, najverovatnije, Marko Jevtović.

Ognjen Ožegović će čekati priliku sa klupe i verovatno u toku utakmice dobiti priliku, a po potrebi moguće da će na teren u kasnijoj fazi susreta Petar Đuričković, ili Danilo Pantić.

Predviđeni sastav trebalo bi ovako da izgleda: Stojković - Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić - Everton, Jevtović, Suma, Tošić - Janković - Tavamba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading