Skauti evropskih velikana dolaze na "večiti" derbi: Rusi prate Sadika, ko je meta ljudi iz Mančester junajteda?

Autor:

Sport

09.06.2020

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se prvi pravi spektakl u Srbiji posle višemesečne pauze. Znaju to i brojni skauti velikih evropskih klubova, koji su najavili dolazak u Humsku u sredu u 20 časova, za kada je zakazan početak polufinala nacionalnog Kupa između Partizana i Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg večitog derbija odigranog u Humskoj

Iako se još uvek širom Evrope putuje uz manja ili veća ograničenja zbog pandemije koronavirusa, to ih neće sprečiti da na delu vide najbolje i najperspektivnije fudbalere dva naša najveća kluba.

"Telegraf'' otkriva da se na stadionu Partizana u sredu očekuju skauti Anderlehta, Mančester junajteda, Valensije, Milana, ruskih CSKA, Lokomotive, Spartaka...

Rusi su posebno zainteresovani za napadača Partizana Umara Sadika, nema sumnje da će i novi trener Lokomotive Marko Nikolić pomno pratiti utakmicu i svojim novim poslodavcima eventualno predložiti neko pojačanje iz Beograda.

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik

Osim Sadika, još dosta igrača biće pod budnim okom predstavnika inostranih klubova, posebno oni najmlađi i najtelantovaniji u obe ekipe, poput Filipa Stevanovića, Lazara Pavlovića, Njegoša Petrovića, Željka Gavrića, Veljka Nikolića...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading