Oštra reakcija iz Niša: Kineski fudbaler iz Radničkog nije otišao zbog političkog pritiska!

Autor:

Sport

09.06.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom natpisa koji su se pojavili u pojedinim medijima da je zbog političkih pritisaka kineskom fudbaleru Runze Hau uručen otkaz, Fudbalski klub Radnički iz Niša dužan je da demantuje ove informacije.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Tončev, predsednik Radničkog iz Niša

Generalni direktor "meraklija" Dejan Propadalo ističe da je Hao napustio Radnički nakon što mu je ugovor sa klubom istekao. 

- Hao je imao ugovor sa klubom koji mu je istekao. Radnički se ne bavi politikom, već fudbalom. Niko nije zvao funkcionere Radničkog, niti je neko vršio pritisak na klub da ga Hao napusti. Hao je u Radnički došao iz Španije, gde je nastupao za Granadu, na poziv Milorada Kosanovića koji je u tom trenutku bio trener Radničkog, a koji je dugi niz godina radio u Kini. Što se tiče medijskih spekulacija istakao bih ovaj kineski fudbaler napustio Niš pre svih dešavanja koja se pominju u medijima i da smo se razišli prijateljski- rekao je Dejan Propadalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading