(VIDEO) Ima samo 21 godinu i igra za drugi tim Lestera, ali on je NAJBOGATIJI fudbaler na svetu

Autor:

Sport

09.06.2020

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li znate da najbogatiji fudbaler na svetu nije ni Mesi ni Ronaldo?

RepublikaFoto: youtube.com/Good GGWP
Faik Bolkijah

Verovali ili ne, igrač koji raspolaže najvećim novcem igra za Lester, i to za rezerviste engleskog kluba - zove se Faik Bolkijah (21).

On nema basnoslovan ugovor, ali u genima ima već nešto što ga čini bogatijim od svih poznatih fudbalskih bogataša, on je nećak Sultana od Bruneja!

Faik je rođen u Los Anđelesu, već neko vreme je u Engleskoj gde se fudbalski razvija, bio je u Sautemptonovoj akademiji, u Arsenalu jednom na probi, sa Čelsijem je bio vezan dvogodišnjim ugovorom, ali je posle godinu dana prihvatio ponudu Lestera koji ga je vezao na tri godine.

Naravno, sve ove selidbe mladi Faik podnosi bez ikakvih poteškoća, s obzirom na to da je deo jedne od najbogatijih familija na svetu. Koliko bogata? Pa, na primer, toliko da je svojevremeno njegov otac Džefri za 50. rođendan, kad je Faiku bilo sedam godina, angažovao pop ikonu Majkla Džeksona da mu peva, za “tričavih” 17 miliona evra.

Faik i dalje čeka na svoj debi za Lester, ali ne žuri.

– Igram fudbal od kada znam za sebe i od najranijeg detinjstva uvek sam uživao da budem napolju i da mi je lopta pod nogama – rekao je ovaj momak u jednom od retkih intervjua za engleske medije.

– Moji roditelji su me u tome uvek podržavali i pomogli da ostvarim svoje snove da postanem fudbaler. Naporno su radili sa mnom i na psihološkom i na fizičkom planu tokom mojih najranijih godina, tako da mogu da kažem da su oni moji idoli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading