(VIDEO) Pregovori u zastoju: Otkriveno šta koči dolazak bivšeg štopera Barselone u Partizan!

Autor:

Sport

08.06.2020

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Mandarić, vlasnik Olimpije iz Ljubljane, zateže u pregovorima sa Partizanom oko transfera Makija Banjaka, nekadašnjeg učenika Barselonine "La Masije".

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Svestan je srpski biznismen da neće od Partizana dobiti ni pola od one sume koju je tražio pre godinu dana za 25-godišnjeg štopera, pa je pristao da transfer bude plaćen 500.000 evra, ali zato traži procente od naredne prodaje.

Kako javlja slovenački novinar Jure Bohorič iz "Ekipe", "Zmajčeki" žele da se u ugovor ubaci klauzula da će dobiti 20% od Banjakovog narednog transfera i da ne pristaju na bilo kakvu drugu opciju.

S druge strane, u Partizanu se ne slažu sa time, makar ne sa tolikim procentom od naredne prodaje s obzirom da ni oni kada prodaju svoje bisere na Zapad ne dobijaju toliki procenat od naredne prodaje.

U Humskoj su ponudili drugačije rešenje u vidu bonusa za titule, Kup, plasman u evropska takmičenja, ali Mandarić ne pristaje na to, jer mu je sve to nesigurno, a ne sumnja da će Partizan jednog dana prodati Banjaka za odličnu sumu i na tome želi da dodatno zaradi.

Zbog toga su pregovori u malom zastoju, ali se očekuje da ipak dve strane ubrzo postignu dogovor pošto Milošević vidi Kamerunca kao odličnu zamenu za Strahinju Pavlovića koji se seli u Monako odmah čim se završi fudbalska sezona u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading