(VIDEO) Dramatična završnica i nova podela bodova u Bundesligi!

Autor:

Sport

07.06.2020

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmicom između Augsburga i Kelna spuštena je zavesa na 30. kolo Bundeslige, susret na "WWK areni" u Augsburgu okončan je podelom bodova i rezultatom 1:1 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa utakmice Augsburg - Keln

Domaćin je pipretio već u trećem minutu preko Vargasa, ali je Horn odlično intervenisao.

Nakon toga prilika za Jedvaja, ali hrvatski fudbaler tuče preko gola rivala.

Prvu priliku "jarčevi" su imali u 17. minutu, kada je Jakobs tukao glavom iz dobre pozicije, ali takođe preko gola.


A onda, igrao se 26. minut kada je Horn skrivio penal. Ipak, odlični golman se odmah iskupio, pročitao je Niderlehnera i sjajnom paradom sačuvao njegov udarac sa kreča, te nije bilo promene rezultata.

Pretio je Augsburg do poluvremena u još dva navrata, ali je Horn još jednom osujetio dobar pokušaj Niderlehnera, da bi Maks iz slobodnjaka u nadoknadi tukao tik preko prečke.


Na samom startu nastavka su domaći igrači tražili penal, pao je mladi Sanrenren Baze u kaznonom prostoru rivala, ali je nakon VAR pregleda doneta odluka da nema najstrože kazne.



Jakobs je imao još jednu solidnu priliku na drugoj strani, ali je Lute odlično intervenisao i onda je usledilo zatišje, sve do poslednjih par minuta susreta.

Igrao se 86. minut kada je Jakobs glavom poslao loptu ka Modestu, iskusni Francuz je na prvu uhvatio volej sa ivice kaznenog prostora rivala i pocepao mrežu Augsburga za 1:0.



Ipak, samo dva minuta kasnije, centaršut Frambergera na drugoj strani, poslao je loptu sa desne strane, odbrana Kelna je zaboravila Maksa na drugoj stativi, a vezisti nije bilo teško da poravna rezultat.



Do kraja ipak nije bilo promene, podela bodova u Augsburgu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading