Svilar ispisao istoriju Lige šampiona!

Autor:

Sport

18.10.2017

18:26 >> 18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Super talentovani golman Benfike, Mile Svilar, ulazi u istoriju Lige šampiona kao najmlađi golman u istoriji ovog takmičenja, s obzirom da se nalazi u startnoj postavi Benfike protiv Mančester junajteda.

RepublikaFoto: instagram.com/milesvilar.fc
Rekorder: Mile Svilar

Pisanje portugalskog lista "A Bola" o povredi Žulija Cezara se ispostavilo kao tačno, pa je mladi golman dobio priliku da se nađe od prvog minuta na "Lužu".

Večerašnjom utakmicom Svilar će nadmašiti legendarnog Ikera Kasiljasa koji je prvi nastup u Ligi šampiona upisao u dresu Real Madrida 15. septembra 1999. godine,  kada je imao 18 godina, tri meseca i 26 dana, dok će Svilar imati 18 godina, jedan mesec i 22 dana!

Svilar brani za mladu reprezentaciju Belgije, ali je Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević objasnio je da su kontakti sa Svilarom odavno uspostavljeni i da će on ubrzo obući dres sa državnim grbom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading