Minimalac Volfsburga protiv Verdera!

Autor:

Sport

07.06.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Volfsburga su minimalnim rezultatom (1:0) pobedili Verder u 30. kolu nemačke Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Volfsburg - Verder

Utakmicama u nedelju završava se 30. kolo Bundeslige, a prvi meč na današnjem programu igrali su fudbaleri Verdera i Volfsburga.

Prvo poluvreme je bilo neizvesno i ujednačeno, Verder je imao nekoliko dobih prilika u prvoj trećini, da bi kasnije Volfsburg odgovorio na njihove napade, ali golova nije bilo.

Pred kraj poluvremena je Verder imao dve jako dobre šanse, ali to nisu iskoristili, da bismo u drugom poluvremenu gledali prilično miran meč sve i tako je bilo dobrih pola sata.

Volfsburg se potom "trgao" i golom Veghorsta na asistenciju Klausa u 82. minutu došao do jako vrednih bodova koji su ih približili igranju u Evropi predstojeće jeseni.

Što se tiče Verdera, oni ostaju na 25 osvojenih bodova, 3 manje od Fortune koja se nalazi na mestu koje vodi u baraž, a 6 bodova manje od Majnca koji je prvi "iznad crte".

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading