(FOTO) Prvi put bez bez kape i marame: Novi izgled nesalomivog Siniše Mihajlovića!

Autor:

Sport

06.06.2020

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak uspešno se oporavlja od teške bolesti. Treneru Bolonje Siniši Mihajloviću leukemija je potvrđena u julu 2019. godine, a skoro godinu dana kasnije na pragu je velike pobede. Duh ratnika koji je ispoljavao tokom igračkih dana Miha nije izgubio ni po po prelasku van granica igrališta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Srpski strateg se posle pandemije koronavirusa, i karantina koji je proveo u Rimu polako vraća u normalu, a danas je putem video tehnologije održao predavanje kolegama.

Siniša Mihajlović je kandidatima za dobijanje UEFA trenerske licence, u sklopu Fudbalskog saveza Italije, održao predavanje na razne teme, od taktike do rada u grupama.

"Azuri" su na zvaničnom Tviter nalogu podelili fotografiju njegovog "časa", na kojoj se vidi strateg Bolonje, koji fizički sve bolje izgleda.

 

 

Podsetimo, italijanska Serija A se nastavlja 20. juna, a na 12 kola koliko je do kraja ostalo, Bolonja se nalazi na 10. poziciji sa 34 boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading