Luka Jović je prva meta Milana, ali transfer zavisi od odluke zvezde "rosonera"!

Autor:

Sport

06.06.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Real Madrida Luka Jović oporavlja se od loma kosti pete, dok mediji nastavljaju da ga sele iz prestonice Španije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Italiji danima pišu o mogućnosti da ovog leta ode u Milan na pozajmicu. Koliko je to realno, otkrio je u subotu "Korijere deo Sport".

Prema pomenutom izvoru, Milan je veoma zainteresovan da sledeće sezone ima Jovića u svom timu, ali to zavisi od Ibrahimovića i njegove budućnosti. 

Švedski as je trenutno takođe povređen. I u Milanu i u Madridu sada čekaju njegovu odluku o budućnosti, što bi moglo da se odrazi i na eventualni Jovićev prelazak u Italiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Ako Ibrahimović reši da ostane u klubu i kada se izleči od povrede mišića lista, verovatno će potpisati novi ugovor, pošto aktuelni ističe krajem juna.

To će naravno smanjiti mogućnost da i Luka dobije prostor u špicu.

Italijanski novinari tvrde da bi dolazak bivšeg trenera Lajpciga Ralfa Rangnika u Milan mogao da ubrza rastanak "rosonera" i Šveđanina, jer aktuelni funkcioner kompanije Red Bul zadužen za sport više voli da radi sa mladim igračima poput Luke Jovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading