(VIDEO) Partizan rešio štopera: Dete Barselone stiže u Humsku!

Autor: Telegraf

Sport

06.06.2020

11:51

Defanzivac Olimpije 24-godišnji Maki Banjak na korak je od Partizana!

Starsport
Fudbaleri Partizana

Posle pregovora koji su, sa kraćim prekidima, trajali praktično od prošlog leta, slovenački klub je pristao na uslove koje su ponudili crno-beli, pa će kako prenosi Telegraf, transfer biti zaključen kroz nekoliko dana.

Slovenački klub je prvo tražio dva miliona evra za defanzivca, ali mu je cena pala, a i pandemija koronavirusa značajno je uticala na finansijsku situaciju u Olimpiji. Klub iz Humske koji je početkom prošle sedmice poslao zvaničnu ponudu za Banjaka, na ime obeštećenja, će platiti Olimpiji 500.000 evra, plus procente od dalje prodaje.

Partizan je želeo Banjaka i minule zime i pregovori su bili zaista ozbiljni, jer je u Beograd dolazio, tada član Nadzornog odbora ljubljanskog kluba, a od pre nekoliko dana sportski direktor – Mladen Rudonja, ali dve strane ipak nisu naše zajednički jezik.

Banjak je mlad igrač, ali prilično iskusan, selektiran u akademiji legende Kameruna – Samjuela Etoa, fudbalski opismenjen u Barseloninoj La Masiji, "kaljen" u francuskom Nantu, španskoj Saragosi i austrijskoj Admiri iz koje je i stigao u Olimpiju leta 2018. godine.

 

Komentari (0)

Loading