Lalatović: Šanse protiv Čukaričkog 50:50, želimo u finale

Autor:

Sport

05.06.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da očekuje tešku utakmicu u polufinalu protiv Čukaričkog, ali se nada da njegov tim može da dođe do finala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

 - Još pre žreba sam rekao da mi je potpuno svejedno koga ćemo dobiti u polufinalu i da mi je bitno samo to da sve protekne u najboljem redu, a siguran sam da će tako i biti. Sva tri potencijalna rivala koja smo mogli da dobijemo su izuzetno dobre ekipe, tako da smo znali da nas svakako očekuje težak meč. Igraće se na Banovom Brdu, što je otežavajuća okolnost za nas, ali želimo plasman u finale - rekao je Lalatović.

Vojvodina je prošle nedelje igrala 1:1 protiv Čukaričkog na "Karađorđu“, u 27. kolu Superlige Srbije, dok je u prvom delu na Banovom brdu bilo 0:0.


 - Na tom meču smo mi bili bolji u prvom, a oni u drugom poluvremenu. Sada će se igrati na njihovom terenu, gde su, ove sezone, u prvenstvu poraženi samo od Crvene zvezde i igrali nerešeno protiv nas, a sve ostale utakmice su dobili. Čovek koji je vlasnik tog kluba tretira Čukarički kao svoju kuću, a igrače kao svoju decu, te se sigurno radi o jednom od najorganizovanijih klubova u državi. Međutim, i Vojvodina je sređen klub, koji ima agilnu uprave, kvalitetne igrače i brojne navijače, tako da, kao što oni žele plasman u finale, sigurno ga želimo i mi, a mislim da će u polufinalu šanse biti 50:50 - ističe Lalatović.

Polufinale Kupa između Čukaričkog i Vojvodine igra se u sredu od 17 sati. U drugom polufinalu, tri sata kasnije u Humskoj, Partizan dočekuje Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading