Reakcije na žreb polufinala Kupa Srbije!

Autor:

Sport

05.06.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žreb je spojio Partizan i Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Srbije. Duel dva najveća tima u Srbiji, treći ove sezone, na programu je naredne srede u Humskoj, isto kada se i sastaju Čukarički i Vojvodina na Banovom brdu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa poslednjeg "večitog" derbija

Predstavnik Partizana na žrebu za polufinale Kupa Srbije Millan Milijaš izrazio je zadovoljstvo što će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu, dok je predstavnik crveno-belih Goran Negić najavio revanš za poraz u finalu prošle godine.

- Veliko zadovoljstvo što će se derbi konačno igrati na stadionu Partizana. Verujte, bilo koju ekipu da smo izvukli odgovor bi bio identičan, nema lakih protivnika i nema lakih utakmica- rekao je Milijaš novinarima posle žreba.

Negić je istakao da u Zvezdi još pamte poraz u finalu prošle godine.

- Čeka nas finale pre finala, nadam se da će ovo godine biti sasvim drugačije i na naše zadovoljstvo- rekao je Negić.

Predstavnici Čukaričkog i Vojvodine Nenad Mirosavljević i Aleksandar Vlašković složili su se da će se na Banovom brdu odigrati neizvesno polufinale.

- Nije bilo lakih protivnika u žrebu. Za nas je olakšavajuća okolnost što igramo kod kuće, pokušaćemo da izborimo prolaz, ali šanse su svima podjednake. Za trofej svaki protivnik mora da se pobedi- rekao je Mirosavljević.

Vlašković je dodao da su u polufinalu četiri najbolja srpka kluba i da se Novosađani nadaju finalu.

- Pre dve nedelje u Novom sadu bilo je nerešeno, sad nas čeka otvorena utakmica. Naša želja je finale- poručio je Vlašković.

Finale Kupa Srbije je na programu 24. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading