Milošević: Probleme rešavamo u krugu "porodice", ne u javnosti!

Autor:

Sport

05.06.2020

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Savo Milošević izjavio je pred utakmicu 28. kola Superlige sa Spartakom da njegov tim želi pobedu kako bi obezbedio drugo mesto i fokusirao se na završnicu Kupa.

RepublikaFoto: Tanjug
Savo Milošević

Crno-beli gostuju u Subotici u subotu od 16.30 časova.

- Za nas je ovo bitan meč. Eventualnom pobedom bismo došli na korak da obezbedimo drugo mesto i to bi nam pomoglo da se posle fokusiramo samo na kup. Svi smo u dobrom stanju, nema problema sa povredama, i Suma je u kombinaciji za meč. Očekujem 4,5 promena u timu odnosu na duel sa Radnikom u Surdulici- rekao je Milošević.

Partizan je u ovoj sezoni dva puta pobedio Spartak sa po 4:0, ali to ne zavarava stratega Beograđana.

- Uspevali smo da izađemo na kraj relativno lako sa njima, ali moramo da budemo obazrivi. Imaju zavidan kvalitet i moramo da ih poštujemo. Ako se malo opustimo imaćemo problem. Apelujem da mora da drže koncentraciju svih 90 minuta- rekao je Milošević.

Posle trijumfa u Kupu nad Radnikom u sredu, Milošević je javno kritikovao pristup određenog broja igrača.

- Razgovaram konstantno sa igračima i individualno, ali o toj temi neću da pričam na ovaj način. To će se rešavati u okviru porodice, ne u javnosti- zaključio je Milošević.

Crno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto sa 61 bodom, dok je Spartak sedmi sa 40.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading