Zvezda se prvo odriče Njegoša Petrovića!

Autor:

Sport

05.06.2020

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu će u letnjem prelaznom roku najverovatnije prvo napustiti Njegoš Petrović. Odlazak Petrovića trebalo bi da donese finansijski mir crveno-belima.

RepublikaFoto: Starsport
Njegoš Petrović protiv Rada

Fudbaleri šampiona Srbije  pristali su da ima od marta do juna zarade budu umanjene za 50 posto, a pred početak nove sezone, moguće je da dođe do novih revidiranja ugovora.

Međutim, "Sportski žurnal" piše da bi jedan jak transfer rešio gorući problem i izbegao nepopularne mere, koje bi mogle da dovedu do nesluglasica na realaciji igrački kadar – uprava kluba. Prvi favorit za zapaženu prodaju je Njegoš Petrović, koji je stigao iz Rada tokom letnjeg prelaznog roka  prošle godine.

Tokom jeseni postojalo je interesovananje za Petrovića iz Španije, zatim se pričalo o ponudi Sportinga iz Lisabona navodno od četiri miliona evra.

Pre prekida fudbala u Ljutice Bogdana su verovali da će na ime obeštećenja za Petrovića dobiti između četiri i pet miliona evra, a deo pripada i Radu. Međutim, malo je verovatno da će crveno-beli sada toliko zaraditi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading