Navijači prete zbog Kataijeve žene: Oterajte Srbina ili će stadion biti prazan!

Autor:

Sport

05.06.2020

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpskog fudbalera Aleksandra Kataija navijači teraju iz Los Anđeles Galaksija zbog rasističkih komentara supruge Tee Tairović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Katai

Ona je putem Instagram profila komentarisala velike proteste u Sjedinjenim Američkim Državama koji su izazvani ubistvom Afroamerikanca Džordža Flojda.

Galaksi se odmah posle toga oglasio saopštenjem, kao i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde izvinivši se svima, međutim navijači ne prihvataju izvinjenje.

- Učinite pravu stvar i otpustite Aleksandra Kataija. Inače će biti ozbiljnih posledice- kaže jedan navijač.

- LA Galaksi, sve dok je Aleksandar Katai u klubu, ja neću kupiti kartu, dres ili bilo šta drugo. Neću gledati mečeve. Što je mnogo, mnogo je. Preuzmite odlučne i značajne akcije- prokomentarisao je drugi.

Kako je preneo novinar Kevin Bakster klub je održao sastanak sa Kataijem u četvrtak ujutru.

 

 

- Iz LA Galaksija su rekli da su se sastali sa Kataijem u četvrtak ujutru, ali su odbili da izdaju saopštenje u vezi disciplinskih akcija protiv njega, a zbog raspaljivih komentara njegove supruge na društvenim mrežama.

O radikalnim stavovima Kataijeve supruge više možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading