(FOTO) Liverpul ostao kratkih rukava, Timo Verner pojačava velikana iz Londona!

Autor:

Sport

04.06.2020

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Lajpciga Timo Verner pred potpisom je petogodišnjeg ugovora sa ekipom Čelsija, piše ugledni nemački "Bild".

Timo Verner

Prema pisanju pomenutog izvora došlo je do velikog obrta u pregovorima najboljeg strelca Bundeslige i reprezentativca Nemačke sa Liverpulom, ekipom u kojoj je sjajni napadač već bio viđen kao kapitalno pojačanje.

U čitavu priču umešao se Čelsi, koji je i ranije znao da pokravi planove "redsima" (recimo u slučaju Vilijana, Salaha...) pa je tako umesto 40.000.000 koliko je ekipa šampiona Evrope bila spremna da plati, londonski tim ponudio čak 60.000.000 i tako prestigao do sada vodećeg u pregovorima.

Naravno da je Lajpcigu svejedno i da će pre prihvatiti veću ponudu, ali se sada čeka reč Vernera koji je u nekoliko navrata već naglasio da bi želeo da zaigra za Liverpul.

Kako piše "Bild", Timo Verner bi ukoliko prihvati ponudu Čelsija zarađivao čak 10.000.000 evra po sezoni, što je ukupno 50.000.000 do kraja ugovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading