Crveno-beli traže 3.000.000 evra, ali je potencijalnom kupcu mnogo i polovina sume za vezistu!

Autor:

Sport

03.06.2020

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija po svemu sudeći neće ponovo u Grčku, bar ako je verovati pisanju tamošnjih medija.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Naime, tamošnji portal "Sportdog", koji doduše nije tako pouzdan izvor informacija kao neki drugi mediji u zemlji, tvrdi da AEK jeste zainteresovan za Matea Garsiju, ali navodno ”nema šanse da će atinski klub platiti Zvezdi 1.500.000 evra”. 

Tačnije, šanse za to su ”jedna u milion” zbog i dalje aktuelne pandemije virusa korona i umanjenih finansijskih mogućnosti AEK-a.

Pomenuti sajt ipak se ogradio formulacijom da, u slučaju da je sportski direktor AEK-a Ilija Ivić zaista toliko zainteresovan za Matea Garsiju, Crvena zvezda ima određeni mehanizam za pregovore s njim.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mateo Garsija

Ako je zaista tako, onda bi Crvena zvezda bila bliža tome da spusti traženu cenu za Matea Garsiju, što se kosi sa tvrdnjama drugih grčkih medija da je njegova cena 3.000.000 evra.

Podsetimo, pisalo se da je Zvezda već odbila Aris za 1.200.000 evropskih novčanica.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mateo Garsija

Prethodnih dana pisali smo da je Crvena zvezda isplatila 65 odsto Garsijinog obeštećenja Las Palmasu i da je ostala još jedna rata kako bi svi dugovi prema španskom klubu bili regulisani.

Takođe, Zvezdan Terzić je priznao da su crveno-beli doveli Argentinca za 2.200.000 evra, što je za 400.000 evra više od cene koja se prvobitno pominjala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading