SITI NA ČEKANJU: De Brujne ne žuri sa potpisivanjem novog ugovora

Autor: I. V.

Sport

18.10.2017

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kevin De Brujne neće žuriti sa potpisvanjem novog ugovora.

RepublikaFoto: instagram.com/kevindebruyne
Kevin de Brujne je udarna igla Mančester sitija

Menadžer fudbalera Mančester sitija, Patrik De Koster, rekao je medijima da će tražiti povećanje primanja za svog klijenta. On je najavio da će plata koju je dobio Nejmar u Pari Sen Žermenu biti reper u pregovorima oko produženja ugovora njegovog štićenika.

- Moj menadžer je razgovarao sa direktorom Sitija. Bliže se pregovori. Strpljiv sam, nema stresa. Mislim da sam nešto čitao u medijima, ali imam vremena - rekao je De Brujne, a preneli su britanski mediji.

Izvesno je da će "građani" učiniti sve da zadrže svog najboljeg fudbalera, pa će verovatno pristati na uslove De Brujnea.Beligijski fudaler je pokretačka snaga Mančester sitija, a Pep Gvardiola išao je i korak dalje u oceni i rekao je da je De Brujne jedan od najboljih igrača Evrope.

Čelzi još žali za de Brujneom

Sjajni Belgijanac je posle odličnih partija u dresu Genka zadužio opremu "plavaca" iz Londona. U Čelziju nije imao dovoljno prilike da se dokaže pa je ovaj fantastični fudbaler preko Verdera i Volfsburga stigao u redove Mančester sitija. Svakoko jedna od najvećih grešaka ekipe iz Londona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading