Milošević umesto Stankovića: Cilj je ispunjen!

Autor:

Sport

02.06.2020

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle utakmice sa Inđijom, izjavu za medije dao je pomoćnik Dejana Stankovića Nebojša Milošević.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Milošević

Zvezda je savladala Inđiju i plasirala se u polufinale Kupa Srbije.

Milošević je rekao da je Zvezda ispunila cilj.

- Imali smo cilj i taj cilj smo ostvarili. Prošli smo u dalju fazu, ovo nam je druga utakmica u četiri dana posle dva meseca pauze i sve to ima uticaj na igru, pogotovo na terenu ovakvih dimenzija. Imali smo nekoliko šansi da rešimo utakmicu i pobedimo 3:0. Posle tog kiks gola ostalo je malo neizvesnosti, ali pobedili smo. Čestitke igračima, ispunili smo cilj. Ceo klub, stručni štab i igrači fokusirani su da završe takmičenja. Sve utakmice koristimo da rastemo kao tim. Maksimalno smo fokusirani na završnicu, a kada dođe vreme za transfere, pričaćemo o tome- rekao je Milošević.

Pričao je i o navijačima.

- Fudbal se igra zbog publike. Naročito nama, navijači mnogo znače. Nije fraza kada kažem da su oni naš 12. igrač. I danas su bili tu, u određenom broju i dali su nam energiju i vetar u leđa. Posle više od dva meseca polako se adaptiramo i na to. Nadamo se da će na našem stadionu na sledećem meču biti znatno veći broj navijača koji nam je potreban. Oni nam daju poseban stimulans, jer smo tada još bolji- rekao je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Borac R SRPSKE

03.06.2020 06:54

ZVEZDO STA SI TI DOZIVILA DA TI NA KLUPI SJEDE TAKVE NEZNALICE. DEKI RASTERAJ TO AKO MISLIS NESTO NAPRAVITI.