Nove promene u Crvenoj zvezdi, ON više nije trener: Hvala ti za sve!

Autor:

Sport

02.06.2020

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji trener omladinaca FK Crvena zvezda Slavoljub Đorđević napustio je tu funkciju jer želi novi izazov u seniorskom fudbalu, a na njegovo mesto postavljen je Marko Neđić, koji je prethodno vodio kadete.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Stadion Crvene zvezde

Đorđević je sa omladincima Zvezde osvojio titulu i stigao do osmine finala Lige šampiona.

- Slavoljub Đorđević nije više trener u našoj Omladinskoj školi. Zajednički dogovor njega i kluba je da se oproba u seniorskim vodama, a želeo bih da mu zahvalim na svemu što je uradio za Crvenu zvezdu, fenomenalno vodivši dečake rođene 2002. godine. On je svestan da je Zvezda njegova kuća i da su mu vrata našeg kluba otvorena. Visoko je podigao lestvicu, formirao veliki broj igrača za seniorski fudbal i prezadovoljni smo njegovim radom. Svi u Omladinskoj školi smo sigurni da će Slavoljub pokazati da je jedan od najtalentovanijih domaćih trenera i želimo mu mnogo sreće i uspeha u nastavku karijere - izjavio je za klupski sajt glavni trener naše Omladinske škole Nikola Jelić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading