Zemljotres u Mančesteru: Junajted dovodi zvezdu Sitija i daje mu kultnu sedmicu!

Autor:

Sport

01.06.2020

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz nedelju dana počinje žalbeni proces na odluku FIFA da se Mančester siti izbaci iz evropskih takmičenja na dve godine uz finansijsku kaznu od 30 miliona evra. De Brujne i ostatak igračkog kadra "građana", uz naravno čelnike kluba, veruje u pozitivan ishod. Najbitnije jeste da i dalje važeći šampion Engleske ne ostane uskraćen učestvovanja u Ligi šampiona jer bi to mogao biti okidač za tektonske promene na "Etihadu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester junajteda

"Dejli Star" piše da bi potencijalnu suspenziju Sitija najviše iskoristio gradski rival sa "Old Traforda".

Ne samo da bi eliminacijom "građana" peto mesto u ligi išlo u LŠ, već bi i sijaset igrača moglo da potraži novu sredinu.


Independent dodaje kako su analitičari Mančester junajteda između ostalog odredili i Rahima Sterlinga kao metu u narednom prelaznom roku!
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling (plavi dres) protiv Mančester junajteda

Džejdon Sančo i Kai Haverc ostaju prve mete kluba u ofanzivnom smislu, traži se pravi naslednik legendarne 'sedmice' Junajteda.

Sa druge strane Rahim Sterling bi po mnogima mogao da ponese to breme.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rahim Sterling

Engleski reprezentativac je blizu svog stotog gola u Premijer ligi, iz sezone u sezonu pokazuje konstantnu efikasnost.

Naravno moramo pridodati tu i faktor navijača. 

RepublikaFoto: Ap photo
Rahim Sterling

Potencijalnim prelaskom u tabor gradskog rivala Rahim Sterling bi ponovio nešto slično kao i 2015. godine kada je napustio "Enfild" za sumu od 57 miliona funti.

Krilni napadač Sitija ima ugovor do 2023. godine sa Sitijem, njegova cena je dobrano preko sto miliona evra, ali ako se suspenzija Gvardiolinog tima održi niko ne može da garantuje ostanak najvećih zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading