(VIDEO) Lajpcig nastavlja borbu za LŠ: "Bikovi" bolji od "jarčeva" u Kelnu!

Autor:

Sport

01.06.2020

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri RB Lajpciga pobedili su u gostima ekipu Kelna rezultatom 4:2 (2:1) u poslednjem meču 29. kola Bundeslige. Ovim trijumfom su ostali u trci za Borusijom Dortmund, u borbi za drugo mesto, i pobegao Menhengladbahu i Bajer Leverkuzenu, koji imaju dva boda manje, tako da možemo da kažemo da "Bikovi" i dalje imaju kartu za Ligu šampiona u svojim rukama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Lajpciga

Ipak, nije sve tako dobro počelo za goste, jer je Kordoba već u sedmom minutu doneo vođstvo "jarčevima", posle zaista sjajne akcije domaćih.



Gosti su dali gas i do odlaska na odmor, uspeli da preokrenu rezultat.

U 20. minutu, Anhelinjo je centrirao, a Šik je na pravom mestu za 1:1, da bi u 38. Nkunku doneo preokret i vođstvo gostiju.



U nastavku je usledila prava goleada i ludnica pred oba gola.

U 50. minutu videli smo šta znači dobra kontra i dobar golman, pošto je Gulaši uhvatio loptu posle kornera i ispucavanjem spojio Tima Vernera sa golom, a najbolji igrač RB Lajpciga ne propušta ovakav poklon - 1:3. 


Samo pet minuta kasnije, Modeste je postigao efektan pogodak sa distance, ali je nakon stotinak sekundi na drugoj strani uzvratio na sličan način i Dani Olmo za ponovo velika dva gola prednosti - 2:4.

Do kraja utakmice, videli smo još jednu zanimljivu situaciju, u 73. minutu, sudija je pokazao na belu tačku za domaće, ali je posle konsultacije sa VAR sobom odlučio da pogleda snimak i tada je video da je situacija bila potpuno čista.


Takođe, Timo Verner i Modeste su propustili po jedan zicer na obe strane i "pokvarili 7+" na ovom meču, gde je zaista moglo da padne još nekoliko golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading