Mrkela otvoreno o pojačanjima: Brandao? To ime mi ništa ne znači... Tedić? Nije realno!

Autor:

Sport

01.06.2020

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, istakao da tzv. pojačanja crveno-belih u prestojećem letnjem prelaznom roku, Slobodan Tedić i Brazilac Brandao, nisu realne opcije u ovom momentu.

RepublikaFoto: Starsport
Mitar Mrkela

Mrkela je u intervjuu za "Arenu sport" govorio o planovima Zvezde kada je transfer politika u pitanju.

- Ima mnogo igrača koji se pominju u medijima i koje uopšte nismo ni pratili i koji nisu u opticaju da dođu. Većina natpisa ne odgovara istini. Brandao? To ime mi ništa ne znači. Tedić? Nije realno! Da se razumemo, Tedić je odličan igrač i voleo bih da ga vidim u Zvezdi, ali on je igrač Mančester Sitija i ta priča je nerealna.

- Pojačanje se dovode u skladu sa željama trenera i potencijalnim odlascima. Razgovarao sam sa Stankovićem o mogućim pojačanjima. Imamo neku sliku, ali ćemo u narednom periodu znati kako će sve to izgledati. Igrači koji su na skeneru Zvezde su najbolji igrači iz lige. Ti igrači u poslednjoj godini su doneli Zvezdi fantastiče stvari. Tu mislim na Aleksu Vukanovića koji je dao gol Jang Bojsu i Partizanu. Tu je i Vulić... Jedan od prioriteta Zvezde jesu igrači iz naše lige- rekao je Mrkela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading