Zvezdan Terzić o Stankovićevoj energiji: U početku je bilo skepticizma...

Autor:

Sport

01.06.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, govorio je o treneru kluba sa "Marakane" Dejanu Stankoviću. On je naveo da Stanković ima čvrst ugovor sa crveno-belima i da su svi u klubu prezadovoljni njegovim radom.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Zvezdan Terzić

- Dejan Stanković ima čvrst ugovor sa Zvezdom, mi smo prezadovoljni kako sve to funkcioniše. Možda je na početku bilo nekog skepticizma kada je dolazio, jer je početnik, nije ali stvarno iz dana u dan sam sve zadovoljniji kao funkcioniše, kako se ponaša na terenu, kako vodi ekipu i mislim da će biti veliki trener. Ali, pre nego što dođe u Italiju, ima on još dosta stvari da uradi sa Zvezdom - rekao je Terzić za "Pink".

Fudbaleri Crvene zvezde će predstojećeg vikenda, posle skoro tri meseca pauze, igrati na stadionu "Rajko Mitić" i to pred navijačima.

- Velika je stvar što je Vlada Srbije donela mere da se od danas dozvoljava prisustvo publike. Poštovaćemo restrikciju, razmak mora da bude metar i svaka druga stolica moraće da bude slobodna. Prava proslava biće 20. juna, kada ćemo dobiti pehar- zaključuje Terzić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading