Zvezda juriša na Kup, koji čeka osam godina!

Autor: PREDRAG VUKOVIĆ

Sport

02.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle osvojene titule pred Crvenom zvezdom je novi izazov - prekinuti seriju bez pehara u Kupu Srbije dugu osam godina. Stankovićevi izabranici danas (17.00, Arena Sport 1) igraju protiv Inđije u gostima četvrtfinale kupa. Interesantno je da crveno-beli nisu objedinili trofeje u prvenstvu i kupu već 13 godina!

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben u akciji

Podsetimo, Zvezda je bila ubedljiva protiv Rada u petak (5:0) u prvenstvenom meču, a sada sledi Inđija, koja je pre dva meseca otkinula bod u prvenstvu najjačoj ekipi lige. Deki se seća da je njegovim pulenima bilo teško, šampion je 15 minuta pred kraj došao do boda (1:1).

- Naučili smo iz tog meča mnogo, bio sam nervozniji nego inače. Gubio sam, želeo sam da dobijemo, ali je bilo grešaka, počevši od mene. Želim da danas odigramo kao drugo poluvreme tog susreta - rekao je Stanković.

On je stigao da pohvali vezistu Mirka Ivanića, koji je uz Vukanovića bio najbolji protiv Rada.

- Trud se isplati. Kod igrača dođe kriza, moraš da radiš naporno, ali ako to radiš, sve ti se vrati. Mirko je dobar dasa, vrlo talentovan igrač. Trebalo je raditi na njegovoj glavi, da se oslobodi samo i pokaže šta ume - jasan je Stanković.

KUP SRBIJE

ČETVRTFINALE

UTORAK

Inđija - Crvena zvezda 17.00

SREDA

Čukarički - Radnički 15.00

Radnik - Partizan 17.30

Vojvodina - Mladost 20.00

* igra se jedan meč

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading