(FOTO) SAVO LAŽOVČINA: Trener Partizana besramno pokušao da obmane javnost!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević je običan lažov! Trener Partizana tvrdi da su novinari imali mesec i po dana da ga zovu i pitaju o napadu navijača na njega, ali da to nisu učinili, već da su odabrali da paušalno objavljuju stvari. Dodao je Savo i da nije dobio nijedan poziv i nijedno pitanje, što je apsolutna laž, koja je lako dokaziva jer su novinari sportske redakcije Srpskog telegrafa na razne načine pokušavali da stupe s njim u kontakt pre objavljivanja teksta u kom je otkriveno da je imao sukob sa "Grobarima".

 

RepublikaFoto: Starsport
Umar Sadik i Savo Milošević

Krenimo redom - Savu su novinari našeg lista zvali 26. maja, a samo sa jednog službenog telefona je dobio 11 poziva i tri SMS poruke. Sa drugog telefona mu je takođe upućeno nekoliko poziva, nije se javljao iako je znao šta želimo da ga pitamo - samo da nam potvrdi ili demantuje priču da je napadnut. O tome svedoče detalji poziva, kao i poruke koje su poslate na njegov broj (vidi printskrinove). Ipak, to nije sprečilo Miloševića da na opozicionoj televiziji Nova S obmane čitavu javnost.

 

- Nisam dobio nijedan poziv, nijedno pitanje. Oni koji su plasirali priču su imali vremena, ali su izabrali da paušalno objavljuju stvari. Ne želim da ulazim u priču, ne pada mi na pamet da ih učim da rade svoj posao. U ozbiljnom novinarstvu morate da istražujete pre nego što nešto pustite u javnost - rekao je Savo.

Foto: Privatna arhiva

Ali Savu smo, maltene, molili da se javi. Video je pozive, poruke, nije hteo da odgovori. Dalje, Savo kaže da je to pokušaj destabilizacije jakog Partizana.

- Ne bih dozvolio zadovoljstvo onima koji bi da destabilizuju Partizan - dodao je on.

Foto: Privatna arhiva

Cilj redakcije Srpskog telegrafa apsolutno nije destabilizacija jednog od dva najveća kluba. Partizan je srpski gigant, ima armiju navijača iza sebe, a kao profesionalni novinari, objektivni smo prema večitima. Jedino što smo hteli jeste da čujemo od Miloševića odgovor. Ali kasnije je Savo ipak odgovorio na pitanje i demantovao da je napadnut. Šta ga je sprečilo da uradi to onog dana kada smo ga mi pitali?

- Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za novinare. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko - naglasio je Milošević.

Foto: Privatna arhiva
Dokaz da je Srpski telegraf kontaktirao Miloševića

Pitamo gospodina Miloševića: "Da li bi bilo teško, ako je već izričit pri stavu da se nije desio napad, da nam to i kaže, kratko, da ispoštuje? U Engleskoj, gde je igrao, ostavio dobar utisak na Ostrvljane. Odgovarao je na pitanja novinara, bila njemu glupa ili pametna. Ali u Srbiji može da se bahati i da ne odgovara, da ne udostoji jednog običnog odgovora: "Nije tačno da sam napadnut". Gospodin Milošević do zaključenja ovog broja nije odgovarao na pozive novinara naše redakcije kako bismo dobili komentar na njegove laži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
stanko

02.06.2020 04:30

Prvo objavite kao udarnu vest, pa onda proveravate da li je to istina. A što bi vam se javio?

Konji

03.06.2020 10:24

Vi novinari ste najveci sljam ove izmucene zemlje! Covek mozda nije hteo da prica o tome! Gde ima da takvu legendu nazivate lazovcinom! Sram vas bilo!