"Za sada ne razmišljamo o dresu Srbije!"

Autor: blic.rs

Sport

01.06.2020

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac mladog nemačkog fudbalskog reprezentativca Lazara Samardžića, Mladen, rekao je da oni za sada ne razmišljaju o eventualnom igranju za selekciju Srbije.

RepublikaFoto: youtube.com/miroP10 - The Best Young Football Talents
Lazar Samardžić

Mladi talentovani vezista koji briljira u mlađim kategorijama Nemačke, nedavno je debitovao za prvi tim Herte iz Berlina, a već neko vreme Fudbalski savez Srbije pokušava da ga primami da zaigra za "orlove".

- Bili smo na okupljanju sa generacijom dečaka rođenih 2002. i 2003. godine, međutim posle odrađenih treninga niko nam se više nije javio. Vratili smo se u Nemačku i Lazar je nastavio sa odličnim igrama u dresu mladog tima Herte - rekao je otac, Mladen Samardžić za "Blic".

Međutim, ubrzo je usledio poziv "pancera" i on sada uspešno nastupa za tu selekciju, a čak je zadužio i kapitensku traku.

- Nismo ni pomišljali da će biti pozvan u reprezentaciju Nemačke, srećom, veoma brzo je usledio poziv. Za reprezentaciju je odigrao ukupno 11 utakmica u uzrastima U17 i U19 i postigao tri gola.

O eventualnom igranju za Srbiju, za sada, ne razmišljaju, ali šansa za to nije isključena.

- Za sada ne razmišljamo o dresu Srbije, iako će on imati vremena da odluči za koga će da nastupa u seniorskoj selekciji- istakao je Samardžić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading