Povratak Ace Bulića u srpski fudbal!

Autor: Sportski žurnal/Republika

Sport

01.06.2020

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Zajednice superligaša i prvi čovek FK Železnik Dragan Aca Bulić se vraća u srpski fudbal.

RepublikaFoto: Starsport
Aca Bulić

Nekadašnji predsednik FK Železnik i predsednik Zajednice superligaša biće trener Radničkog sa Novog Beograda, klubom kojim već godinama rukovodi njegov mlađi brat Đorđe.

- Aca će imati široka, menadžerska ovlašćenja, poput Aleksa Fergusona svojevremeno u Mančester junajtedu. Takvih primera u našem fudbalu nema. Svakako, biće više od običnog trenera. Ostaje samo da preciziramo u kom smeru ćemo dalje da se krećemo kao klub. On je imenovao i svoj štab u kom će mu prvi pomoćnik biti Vlada Tomić, drugi Ivan Komatina, a biće tu još nekolicina stručnjaka - najavljuje Đorđe Bulić, u razgovoru za “Sportski žurnal”, povratak starijeg brata u svet fudbala.

Jasno je da imenu Aca Bulić nije potrebna ni promocija ni reklama, ostavio je on traga u srpskom sportu.

- Drago mi je što se odlučio na ovaj korak. Mi smo poznata fudbalska porodica, od pokojnog oca pa do Ace i mene. Svi još pamte Železnikovo osvajajnje pehara u kupu 2005. godine - zaključio je Đorđe Bulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading