Tragedija koja je uzdrmala fudbalski svet: Pre godinu dana poginuo Hose Antonio Rejes

Autor:

Sport

01.06.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre godinu dana fudbalski svet je ostao u šoku nakon što su španski mediji objavili da je poginuo Hose Antonio Rejes.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hose Antonio Rejes

Legendarni fudbaler poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se desila na autoputu u blizini Utrere gde je živeo sa porodicom. Rejes je imao samo 35 godina, a ova nesreća je žestoko potresla fudbalski svet.

Pre nekoliko dana objavljen je i rezultat istrage ove nesreće koji je potvrdio da se nesreća desila zbog prevelike brzine kojom se kretao automobil kojim je upravljao nekadašnji igrač Arsenala i Real Madrida.

Foto: Tanjug/AP

Do nesreće je došlo kada je pukla jedna guma nakon čega je Rejes izgubio kontrolu, pa se automobil nekoliko puta prevrnuo, a zatim i zapalio. U trenutku kada je guma pukla vozio je čak 187 kilometara na sat.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hose Antonio

Tužilac je objavio da je Rejes odgovoran za nesreću u kojoj je poginuo i njegov rođak Džonatan. Od svega toga prošlo je već godinu dana, a mnogi su se danas prisetili legendarnog Rejesa koji je ostavio dubok trag u svetu fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading