(FOTO) Čestitam Mister! Stigla važna čestitka na Stankovićevu adresu!

Autor:

Sport

31.05.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković primio je čestitke od nekadašnjeg saigrača Kristijana Kivua sa kojim je igrao u Interu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković slavi titulu

Bivši rumunski internacionalac je ispratio Stankovićev uspeh na klupi crveno-belih i posvetio mu fotografiju na Instagramu.

- Čestitam Mister! Ovo je prva u nizu mnogih titula koje će tek doći! Crvena zvezda, ponosan sam na tebe, brate - napisao je Kivu.

Stanković mu se zahvalio, a čestitkama su se pridružila još neka poznata imena svetskog fudbala poput brazilskog golmana Žulija Cezara i Olivijea Dakura.

 

 

- Svaka čast brate - napisao je Dakur. Kivu i Stanković su inače zajedno osvojili titulu prvaka Evrope pre deset godina sa Interom, a Kristijan je iz tabora "Neroazura" otišao 2013. godine.

Deki je u Inter došao tri godine pre Kivua (2004), a otišao je iste godine kada je i završio aktivnu karijeru. Decembra prošle godine preuzeo je Crvenu zvezdu kao trener od Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading