"Zakarić je bio najbolji, nije mi jasno zašto se ovde nije duže zadržao"

Autor:

Sport

30.05.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji golman reprezentacije Bosne i Hercegovine Adnan Gušo kaže da mu nije jasno zašto se Goran Zakarić nije duže zadržao u rumunskoj Krajovi.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Zakarić

Zakarić, koji je u sezoni 2018/2019 igrao za Partizan, napustio je crno-bele na početku ove takmičarske godine i ubrzo zatim potpisao je za Univerzitateu.

Gušo, koji je veći deo karijeri proveo igrajući u Rumuniji, a od 2003. do 2008. upravo u Krajovi, ističe da mu je Zakarić enigma.

 - Spomenuo bih Zakarića. Nije mi jasno zašto se on nije zadržao u klubu. Kod nas u BiH, u Železničaru, bio je najbolji igrač, a nije baš velika razlika u kvalitetu dve lige - rekao je Gušo za "ProSport".

Zakarić je u Železničaru odigrao jednu i po sezonu i to mu je bio najbolji period u karijeri jer je na na 59 utakmica postigao 20 golova uz 10 asistencija.

Partizan ga je kupio u avgustu 2018. za 150.000 evra i na 36 mečeva ostvario je skor od sedam golova i pet asistencija.

U Krajovi je proveo nekoliko meseci, a u februaru 2020. 27-godišnjak potpisao je jednogodišnji ugovor s Borcem iz Banja Luke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading