"Više sam naučio od Siniše nego od bilo kog drugog, molio sam ga da ostane u Bolonji"

Autor:

Sport

30.05.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Sansone, fudbaler Bolonje, na lep način govorio je o radu sa Sinišom Mihajlovićem. On je izneo i svoje mišljenje o tome zašto je u Nemačkoj fudbal ranije krenuo da se igra.

RepublikaFoto: instagram.com/johnmacaluso
Siniša Mihajlović

- Imaju više sredstava, bolju organizaciju, uredniji su. Oni su se manje plašili i jer je bilo manje smrtnih slučajeva, sigurno je bilo više mesta na intenzivnoj nezi nego u Italiji, imaju jaku zdravstvenu infrastrukturu. U fudbalskom sektoru, svetlosnim godinama su ispred nas. Na primer, moj otac i brat igraju na amaterskom nivou u Minhenu, klubu koji je osnovao Italijan 1970-ih. Znate li šta oni imaju? Sportski centar. Na amaterskom nivou, nezamislivo kod nas u Italiji.

Sansonea su pitali i da uporedi Luja van Gala i Sinišu Mihajlovića.

- Više sam naučio od Siniše. Van Gal mi nije dao ni da debitujem u Bundesligi kada smo pobedili sa 3:0 protiv Frajburga. Ni minut mi nije dao. To me i danas nervira. Mihajlović me je taktički unapredio, doneo mi je želju da radim i želim više, uvek. Svima je pružio ogromnu lekciju u životu. Sećam se da sam posle meča spasa za opstanak protiv Empolija otišao do njega i dao mu dres: Mister, evo mog dresa. Hvala na svemu, ali nadam se jednoj stvari, da ćete ostati sa nama. To se i desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading