Zvezda brža od Partizana, još dvojica na pragu Marakane?

Autor: Sportsportl/Republika

Sport

30.05.2020

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je juče i matematički obezbedila novu titulu prvaka Srbije, što znači da je vreme da se stupi u akciju kada je u pitanju stvaranje tima za novu sezonu.

RepublikaFoto: Starsport
Slavi se titula

Uveliko se govori o dolasku Mihaila Banjca, vezista Inđije ima i ponudu TSC Bačke Topole, ali sva je prilika da će prihvatiti poziv sa Marakane.

Poljski mediji navode da je pao dogovor između Zvezde i Srđana Spiridonovića, "crveno-beli" su navodno spremili 300.000 evra na ime obeštećenja Pogonu, dok će krilni napadač imati godišnju platu od 400.000 evra.


Interesovanje za nekadašnjeg mladog reprezentativca Austrije pokazao je i Partizan, ali izgleda da je Zvezda bila konkretnija.

Sa druge strane, u Bosni i Hercegovini kruži informacija da je šampion Srbije bacio oko na ofanzivnog vezistu Veleža Brandaa.


Brazilac ima 24 godina, na 22 nastupa postigao je deset golova i jedan je od najboljih fudbalera u BiH.

Zvezda je, tvrdi Sportsport.ba, slala skaute u Mostar kako bi videli na delu fudbalera kojem narednog leta ističe ugovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading