(VIDEO) Poruka Dekija vernim navijačima: "Ne stajemo ovde, IDEMO DALJE!"

Autor:

Sport

30.05.2020

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je pred praznim tribinama stadiona "Kralj Petar Prvi" proslavila treću uzastopnu titulu. Nije bilo velike proslave, ali su po dolasku na Marakanu igrači i navijači dali sebi oduška. Bio je to klasičan kolorit fudbalskog slavlja.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Stanković Dejan

Oko 100 fanova crveno-belih je dočekalo Zvezdin autobus koji se parkirao ispred svlačionice podno severne tribine. Kapiten Borjan i jedan od najiskusnijih Marko Gobeljić su sa bakljama davali ton slavlju.

Zvezda večeri je bio šef stručnog štaba Dejan Stanković. Mladi stručnjak se još po jednom osnovu upisao u istoriju matičnog kluba, stigao do prvog trenerskog trofeja. Mada će na tom peharu biti vidljiv otisak prstiju njegovog prethodnika Vladana Milojevića, što je Stanković džentlemenski priznao.

RepublikaFoto: Starsport

Ipak, navijači su odali priznanje Stankoviću na svemu što je uradio u ovoj sezoni. Morao je bivši as Intera i Lacija da prođe kroz svojevrsni špalir čestitiki i zatim se dohvatio megafona.

RepublikaFoto: Starsport

- Želim da vam čestitam titulu, zaslužili ste je. I ne stajemo na ovome, idemo dalje - poručio je Stanković navijačima koji su mu uzvratili skandiranjem:

- Stanković Dejan, jedan je Stanković Dejan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading