Barsa odlučila šta će sa Kutinjom

Autor:

Sport

30.05.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona ni u sledećoj sezoni ne računa na brazilskog vezistu Filipea Kutinja (27). Poručila je svima koji su zainteresovani da ga dovedu na jednogodišnju pozajmicu da će morati da plati 9 miliona evra naknade i podmiriti Kutinjovu godišnju platu od 11 miliona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Felipe Kutinjo

Prema britanskim medijima, Totenhem je vrlo zainteresovan za Kutinja, ali nije spreman da pokrije celokupni iznos njegove plate jer bi onda postao najbolje plaćeni igrač u klubu i nadmašio bi najboljeg strelca Spursa Harija Kejna.

Ovu sezonu Kutinjo je proveo na pozajmici u Bajernu, koji je nedavno objavio da neće otkupiti njegov ugovor za što bi Barsi trebali da plate 120 miliona evra. Kutinjo je skupo koštao Barsu, za njegov transfer iz Liverpula 2018. Katalonska ekipa je platila 145 miliona evra odštete ali brazilski fudbaler nije uspeo da se uklopi i pokazao se kao najskuplji promašaj Barse.

Za Barselonu u godinu i po dana brazilski reprezentativac je odigrao 76 utakmica i postigao 21 pogodak. Ove sezone je za Bajern odigrao 32 utakmice i postigao devet golova.

Za njega su zainteresovani i Arsenal i Njukasl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading