Šmekerski potez i govor Dejana Stankovića: Zvezda je jedna velika familija, pozvao sam Miloja da podigne pehar sa igračima!

Autor:

Sport

29.05.2020

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na 29. godišnjicu evropske titule iz Barija, Crvena zvezda je osvojila treću uzastopnu šampionsku titulu na domaćoj sceni, ukupno 31. u klupskoj istoriji. Odmah posle ubedljive pobede nad Radom od 5:0 na Banjici, šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković je svoje prve impresije pokazao u razgovoru za TV Arena Sport.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

- Čestitke ovim divnim momcima, svim zaposlenima u klubu i Zvezdinim navijačima, koji su uvek bili uz nas, tako da je to njihovo - rekao je Dejan Stanković.

- Zlatni momci, veliki profesionalci, veliko je zadovoljstvo biti svaki dan sa njima - poručio je trener Crvene zvezde.

Znate već, u prvom delu sezone ekipu je sa klupe vodio Vladan Milojević, koji je sa crveno-belima stekao presudnih 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. 

Zvezdin "Mister" je otkrio da je svog prethodnika pozvao na proslavu titule na "Marakani".


- Ja sam Vladu već pozvao da nam se pridruži, da podigne pehar sa momcima, ako to njegovo vreme bude dozvoljavalo. Ja nemam nikakav problem sa tim, naprotiv to mi je veliko zadovoljstvo. Zvezda je jedna velika familija i tako treba da ostane - zaključio je Dejan Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading