Velika borba i podela bodova u derbiju kola!

Autor:

Sport

29.05.2020

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog podelili su bodove u okviru 27. kola Linglong Superlige Srbije. U Novom Sadu bilo je 1:1.

RepublikaFoto: Starsport
Velika borba vodila se na "Karađorđu"

Ovo je bila jedna od ključnih borbi za plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Tome dovoljno svedoči i velika borba u ovom remiju koji su pored dva pogotka obeležili i žuti kartoni, kojih je bilo čak šest, ali crvenih kartona nije bilo.

Prvo poluvreme je počelo nešto mirnije, da bismo u 7. minutu videli prvu opasniju priliku kada je Endiaj, fudbaler Čukaričkog pogodio stativu.

narednih 5,6 minuta da bismo videli Bojića koji se odlično snašao i postigao pogodak u 13. minutu, kojim je Vojvodina stekla prednost od 1:0.

Endiaj se u nastavku i povredio, zamenio ga je Vidosavljević, a tempo se smirio i to se pogotovo osetilo u drugom poluvremenu, jer smo videli pravu fudbalsku uspavanku da bi se ponovo sve okrenulo.

Čukarički je malo rasplamsao stvari, da bi se sve popelo na novi nivo kada su zaradili jedanaesterac koji je Tedić pretvorio u gol u tom 77. minutu i od tada utakmica postaje dosta zanimljivija.

I pored odličnih prilika na obe strane više golova nije bilo i Vojvodina i Čukarički su podelili bodove, a Vojvodina se dodatno približila plasmanu u Evropu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading