Formirana dva klana u PSŽ-u, nije teško pogoditi ko su vođe istih

Autor:

Sport

29.05.2020

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svlačionici francuskog prvaka PSŽ-a postoje dva klana, tvrdi francuski Figaro.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mbape i Nejmar

Navodi se da je sve zakuvao sportski direktor kluba Leonardo, koji je došao na ideju da umesto Tomasa Tuhela za trenera dovede Masimilijiana Alegrija. Upravo to je izazvalo pobunu i podelu unutar svlačionice.

Navodno iza svega tinja sukob Nejmara i Kilijana Mbapea, jer Tuhel želi Brazilca za vođu tima, dok je mladi Francuz uoči sezone tražio ulogu prve zvezde i veća primanja od Nejmara, koji je i dalje prvo ime na Parku Prinčeva.

Tuhel i Mbape su imali određenih nesuglasica ranije, a Mbapeov predlog da postane lider ekipe i najplaćeniji igrač jasno je zasmetao Nejmaru, koji je negodovao i to što je Francuz predložio da igračima bude smanjena plata 70 posto, jer je sezona u Francuskoj okončana pre kraja.

Nejmar je protiv i stvorio je klan u kojem su Tijago Silva, Edinson Kavani, Ander Herera, Huan Bernat i Anhel Di Marija. Mbape ima neke druge igrače na svojoj strani, ali pitanje je šta će se desiti ako dođe Alegri i na koji način će tim funkcionisati u preostalim mečevima Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading