Njukasl "krade" Van de Beka od Rela

Autor:

Sport

27.05.2020

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vlasnici uskoro preuzimaju Njukasl, pa apetiti Svraka enormno rastu. Na mnogobrojnoj listi pojačanja, našao se i Doni Van de Bek.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Doni Van de Bek

Letos su Ajaks i Real postigli usmeni dogovor da holandski reprezentativac u predstojećem prelaznom roku ode na Santijago Bernabeu za 55 miliona evra. Na ovakvo prolongiranje u Amsterdamu su se odlučili zbog egzodusa nekolicine nosilaca igre.

Real je bio voljan da čeka, ali pojavom saudijskih kupaca Svrake postaju novi ozbiljan igrač na tržištu.


Sigurno će Njukasl "napasti" mnoge igrače, a do sada su već spomenuti Geret Bejl, Kutinjo između ostalih. Najnovije ime koje se pominje je Doni van de Bek, a mediji širom Španije i Velike Britanije ističu da je klub sa Sent Džejms Parka spreman da ponudi daleko više od 55 miliona evra kako bi privoleo Kopljanike da njima prodaju vezistu.

Treba videti kakav će odgovor Reala biti s obzirom da je kao prioritet nametnut centralni vezni. Pošto je Eriksen prešao skoro u Inter, a za Pogbu Mančester Junajted ne spušta cenu, Van de Bek je prva meta kraljevskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading