Juve otima Ikardija?

Autor:

Sport

27.05.2020

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus se uključio u trku za Maura Ikardija, pa je PSŽ dobio velikog konkurenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Pari Sen Žermen i Inter su postigli dogovor da Argentinac ode na Park Prinčeva za 50 miliona evra i još 10 miliona koje bi doneo neroazurima kroz bonuse.

Ali kako prenosi ugledni francuski list "L'Equipe" Juventus je došao sa čistih 60 miliona evra. Stav Intera je da ne prodaje Ikardija klubu iz Serije A, ali stvari bi mogao da zakomplikuje bračni par Ikardi, kome se više ostaje u Italiji.


Nije tajna da Ikardi više preferira da ide u Juventus i to bi mogao da bude problem za Inter. Pitanje je da li Bepe Marota želi da rizikuje ogroman novac staveći veto Argentincu na odlazak u Torino.

Stara dama igra upravo na tu kartu. Međutim, treba videti da li će se sve tako odigrati kao što je napisao "L'Equipe", jer ne treba potceniti platežnu moć Parižana, koja bi mogla ipak da pretegne, a i Marota ume da bude veoma tvrd i autoritativan, a njegova namera je da igrač ode u Pariz, nipošto u Torino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading