Bivši igrač Lokomotive stao na Nikolićevu stranu: Ono što je dobro za Rusa je smrt za Nemca, a Srbin?

Autor:

Sport

27.05.2020

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Novosibirska i bivši igrač Lokomotive Igor Čugainov stao u odbranu srpskog fudbalskog stručnjaka Marka Nikolića.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Bivši trener Partizana se nalazi na meti medija i javnih ličnosti otkada je imenovan za novog trenera moskovske Lokomotive. Nema dana, a da se ne oglasi neko i ne pljune po srpskom treneru. Bez obzira što je iskusni trener Jurij Sjomin legenda ruskog fudbala, Marko Nikolić nije kriv što uprava "železničara" sa njim nije želela da nastavi saradnju.

Jedan od retkih koji je stao u odbranu Marka Nikolića je bivši defanzivac Lokomotive iz Moskve Igor Čugainov, trener Novosibirska. On poziva kritičare da smire strasti, jer je Nikolić Srbin i kao takav najbliži Rusima.

- Postoje specifične zemlje, gde ne može svako da radi. I da se prilagodi. Postoji bezbroj primera. Kako će se Nikolić prilagoditi Rusiji, našem prvenstvu, našim uslovima... Zavisi od rezultata koje će postići. Nikolić je Srbin, pa je po mentalitetu sigurno blizak nama Rusima. To ide u njegovu korist i videćemo kako će se sve to razvijati - rekao je Igor Čugainov i nastavio:

- Ne postoji džabe kod nas Rusa uzrečica - Ono što je dobro za Rusa, je smrt za Nemca! Stručnjaci sa Zapada su zahtevniji, ili tako nešto... Uverili smo se da je tako. Ne znam da je neko ovako kao što su napali Nikolića, napao Gusa Hidinka ili Fabija Kapela? Takva situacija je malo verovatna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading