Bivši golman Zvezde zadivio Azerbejdžan svojim humanim gestom!

Autor:

Sport

26.05.2020

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo Azerbejdžan poklonio se nekadašnjem golmanu Crvene zvezde Saši Stamenković. Iako stranac, Srbin je stao uz narod Azerbejdžana i donirao svoju celu platu za borbu protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Stamenković tokom perioda koji je proveo u Crvenoj zvezdi

Ovo humano delo javnosti je otkrio novinar i poznati azerbejdžanski TV voditelj Gunduz Abas Adeh.

- Saša Stamenković je Srbin, za kog je Azerbejdžan postao rodna zemlja. Saša to uvek naglašava ne samo rečima, već i delima. Svi znate mog kolegu Anara Džafarsoija? To je naš kolega koji je oboleo od koronavirusa. Stamenković je od mene tražio broj telefona i razgovarao sa Anarom i ponudio mu pomoć, baš kao i njegovoj majci koja je takođe zaražena. Ovde finansijska pomoć nije toliko bitna.

- Država je preuzela sve troškove njihovog lečenja. Ali, Stamenković je jedini strani fudbaler koji je kontaktirao novinara sa željom da mu pomogne. Na kraju, otkriću vam, iako on nije želeo da se reklamira, donirao je poslednju platu u Fond za borbu protiv korona virusa - napisao je Abas Adeh.

Saša Stamenković (35) već osam godina igra u Azerbejdžanu. Posle Nefčija, sada brani gol ekipe Sabah. Dres Crvene zvezde nosio je od 2008. do 2011. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading