Golman Bornmuta zaražen koronavirusom!

Autor:

Sport

26.05.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Bornmuta Aron Remsdejl rekao je da je on jedan od dvoje zaraženih koronavirusom u Premijer ligi u drugom krugu testiranja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aron Remsdejl

U prvom krugu testiranja golman Bornmuta je dobio negativan rezultat, ali je tri dana kasnije ustanovljeno da je ipak zaražen koronavirusom.

U drugoj seriji testiranja testirano je 996 ljudi.

Dvadesetpetogodišnji čuvar mreže premijerligaša kaže da je između dva testiranja bio veoma oprezan, da se pridržavao propisanih mera opreza, kao i da se verovatno zarazio tokom izlaska do prodavnice.

- Pokušavam da shvatim šta se dogodilo i šta sam radio poslednja dva ili tri dana. Moj rezultat je prošlog ponedeljka pre nego što smo počeli sa treninzima, bio negativan. Od tada do danas sam radio sve uobičajene stvari poput odlaska u supermarket i odlaska do pumpe - rekao je Aron Remsdejl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Rezultati prvog kruga testiranja objavljeni su 19. maja i bilo je šestoro zaraženih u tri kluba, a testirano je 748 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading