Partizanova trening utakmica: "Beli" bolji od "crnih", Savo zadovoljan igrom svojih momaka!

Autor:

Sport

26.05.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana, podeljeni u crni i beli tim, odigrali su u utorak još jednu trening utakmicu na SC Teleoptik, a pobedila je bela ekipa 2:1.

RepublikaFoto: FK Partizan
Detalj sa trening utakmice Partizana

Bila je ovo druga utakmica u koju su igrači Partizana međusobno igrali, a odradili su i trening meč protiv Zemuna prošlog petka.

Strelci za pobednički tim bili su Lazar Pavlović i Bojan Matić, dok je za crnu ekipu jedini gol postigao Sejduba Suma.


Izabranici Sava Milosevića u subotu od 17.30 igraće protiv Mladosti iz Lučana na svom stadionu u 27. kolu Superlige, koja se nastavlja posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

 

 

Trener Partizana Savo Milošević rekao je posle trening utakmice da je zadovoljan onim što njegovi igrači pokazuju na terenu posle više od dva meseca pauze.

- Dobro momci rade. Veoma je komplikovano i teško kada organizujemo da igramo između sebe, a da to bude ozbiljni i da se niko ne povredi. Disciplinovani su, utakmica je bila odlična. Ima stvari koje moramo da popravljamo. Znaju oni sve to, ali treba nam još malo više koncentracije i taj takmičarski ritam. Ima još finesa koje mogu biti bolje, ali s obzirom na to kroz šta smo prošli prethodnih par meseci, deluju mi zadovoljavajuće. Ne bih da ih hvalim mnogo - rekao je Savo Milošević posle meča.

RepublikaFoto: FK Partizan
Savo Milošević

Strelci su, kao i na poslednjih nekoliko trening utakmica, bili Lazar Pavlović i Bojan Matić.

- Za nas koji radimo sa njima, to nije iznenađenje jer oni to potvrđuju stalno. Da biste imali šansu da igrate morate stalno da potvrđujete kvalitet. Nije slučajno što si oni tu i nije nikakvo iznenađenje. Dobro je da imamo više igrača koji u svakom momentu da promene tok i odluče utakmicu. Što više takvih igrača imamo, više imamo šansi da pobedimo svaku utakmicu - objasnio je šef stručnog štaba crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading