Zemljotres u Humskoj: Savo preuzima engleskog velikana, bivšeg prvaka Evrope, Partizan ima spremnu zamenu!

Autor:

Sport

26.05.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aston Vila je u teškoj situaciji. Čuveni "žuti lav" koji igra u ljubičastim dresovima je uz Norič već viđen kao jedan od onih koji će ispasti u Čempionšip. Čak i da se Premije rliga nastavi, klub iz okoline Brimingema čeka gostovanje Vest Hemu u Londonu i poraz bio značio da je san o nastavku takmičenja u Premijer ligi teško ostvarljiv.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Savo Milošević

Kao idealno rešenje za narednu sezonu, prema saznanjima regionalnog portala vestiregiona.com u nekadašnjem prvaku Evrrope vide na klupi Savu Miloševića, koji bi imao odrešene ruke u izboru jednog pomoćnika dok bi mu ostali u stručnom štabu bili sa Ostrva.

Savo je veoma cenjen među ljubičastima, za koje je odigrao čak 90 zvaničnih mečeva i dao je 29 golova

 

Ipak, glavni finansijeri imaju i uslov a to je da Savo u klub dođe kao već uspešan trener u svojoj matičnoj zemlji, što znači da mora imati osvojen Kup Srbije.

Godišnji ugovor koji bi dobio je 2.225.000 funti, i klauzulu da ako predvodi Aston Vilu u Premijer ligi da plasman među prva četiri doneo bi mu bonus od 725.000 funti.

RepublikaFoto: Tanjug
Povratak na Ostrvo?

A ukoliko bi predvodio klub iz lige ispod, ako ispadnu, Savo bi imao premiju za povratak u elitu od 225.000 funti.

U Partizanu već razmišljaju o ovome i neće praviti probleme treneru, jer je i za crno bele čast ako bi neko iz njihovih redova otišao u Veliku Britaniju.

Prvi pik je Vuk Rašović, koji je već uspešno predvodio crno-bele. Vuk je dete Partizana, otac je takođe legenda kluba.

Vuk je odigrao preko 200 mečeva za Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Vuk Rašović

On trenutno predvodi Al Dafru, klub iz Emirata, koji nema šampionske ambicije u ovoj dalekoj zemlji. Rašović se nedavnio vratio u Srbiji, jer je zbog virusa covid19 prekinuto prvenstvo u UAE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading