(FOTO) Vladimir Vuletić na Tviteru udario na državu: Uprava Partizana opet napada Vladu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vuletić (41) ponovo udara na državne organe Srbije. Potpredsednik Partizana i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu prošle nedelje je za mete imao premijerku Anu Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića, a sada je javno isprozivao svog resornog ministra prosvete Mladena Šarčevića.

RepublikaFoto: Starsport
Stao iza svojih napada... Vladimir Vuletić

Vuletić je osuo paljbu po Šarčeviću, deleći na Tviteru tekst sa portala Nova.rs, bliskog Draganu Đilasu, u kojem se ministru pripisuje navodna afera sa elektronskim dnevnicima.

- Simbol truleži i beščašća je navalAntni, bahati, osioni i funkcionalno nepismeni ministar prosvete Srbije, šampion nepotizma i poraznih univerzitetskih rezultata, neugledni zastupnik sitnosopstveničkog interesa nasuprot opštem - napisao je Vuletić u svom stilu.

Foto: prinstcreen/twitter.com/Partizanus Verus

Čelnik Partizana je nastavio s udarima na Šarčevića i zbog komentara o merama Vlade Srbije.

Ovaj put iz konteksta izvlači njegovu izjavu interpretiranu u jednom nedeljnom listu, aludirajući na to da je ministar prosvete nepismen.

RepublikaFoto: prinstcreen/twitter.com/Partizanus Verus

Povodom napada na ministra prosvete, redakcija Srpskog telegrafa je pozvala Vuletića. Kao i proteklih meseci, najpre nam je poručio da ne daje izjave za nas jer smo u sudskom sporu da bi zatim potvrdio da stoji iza svake napisane reči.

RepublikaFoto: Republika.rs
Portal Republika.rs - 13.05.

- To sam napisao kao nastavnik univerziteta, a ne kao potpredsednik Partizana. Meta mojih kritika nije Vlada Srbije, već samo Šarčević. On je iz ličnog interesa razlikama u elektronskim dnevnicima napravio, kao što Nušić kaže, podelu na dobru decu bogatih roditelja i lošu decu siromašnih roditelja. Nije korektno ni da ministar prosvete za decu kažu da se njuše u parku, a pritom je funkcionalno nepismen - poručio je Vuletić, pravdajući svoje stavove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading