Ludnica: Keln u završnici postigao dva gola i oteo pobedu nesrećnoj Fortuni!

Autor:

Sport

24.05.2020

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fortune iz Dizeldorfa remizirali su na gostovanu u Kelnu rezultatom 2:2 u utakmici 27. kola nemačke Bundeslige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Kelna

Iako je Keln u prvom poluvremenu imao više vremena loptu u nogama, gosti iz Dizeldorfa su imali više šansi. Fortuna je do prednosti došla u 41. minutu, golom Kenana Karamana.

Uzbudljivo je bilo početkom drugog dela utakmice. Erik Tomi je bio neoprezan u kaznenom prostoru, pa je dosuđen penal za Keln u 59. minutu. Mark Ut je izveo jedanaesterac, ali je siguran na golu bio Florijan Kastenmajer. Odmah potom trener domaćih je iskoristio tri izmene.

Prednost gostiju udvostručena je u 61. minutu. Erik Tomi je odlično reagovao posle centaršuta.

Ipak, tu nije bio ni kraj uzbuđenjima. Pošto je trener ekipe iz Dizeldorfa napravio svih pet izmena, usledio je preokret. U 88. minutu Keln je smanjio zaostatak, pošto je Entoni Modest postigao gol posle centaršuta Dominika Drekslera.

Konačni rezultat postavio je u prvom minutu nadoknade Džon Kordoba, uz malo sreće, i Keln je izvukao bod.

Kelnu je ovo bio drugi vezani remi, te je sada 10. na tabeli. Fortuna je četvrti meč u nizu uzela bod i sada se nalazi na 16. poziciji, sa tri boda manje od Majnca koji je u zoni opstanka.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading